Kauneushuone Tiia Johanna

Kauneushuone Kukkilassa

Kauneushuone Tiia Johanna on monipuolisia kosmetologipalveluja tarjoava kotihoitola Hollolan Kukkilassa. Kauneushuoneellani toteutan palveluja kiireettä, rauhallisessa ja rennossa ilmapiirissä. Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan hoitoihin, jotka hellivät niin kehoasi että mieltäsi. Toteutan hoidot aina sydämellä, sinun toiveitasi kuunnellen. Puhtaus, aitous, rehellisyys ja tunnollisuus ovat arvoja, joita kunnioitan niin työssäni kuin ihmisten kohtaamisessakin.

Henkilökunta

Employee picture

Tiia

Olen luonteeltani aito, tunnollinen ja lämmin ihminen. Olen ollut kiinnostunut kauneuden- ja ihonhoidosta aina. Oman atooppisen ihoni ja allergioideni vuoksi olen syventynyt ihonhoitoon nuoresta lähtien. Vihdoin uskalsin toteuttaa haaveeni ja lähdin opiskelemaan ihonhoitoa. Kosmetologiksi valmistuttuani perustin oman kauneushuoneen kotimme yhteyteen, jossa voin toteuttaa hoidot huolellisesti ja sinun toiveidesi mukaisesti. Lisäksi kävin myös Alexandrian sokerointikoulutuksen sekä Yumi Lashes- ja Yumi Brows -koulutukset. Tavoitteeni on tuottaa sinulle hyvää oloa, rentoutusta ja edistää ihosi hyvinvointia.

Lahjakortit

Lahjakortit täältä itselle tai läheiselle. Lahjakortti on mukava tapa muistaa sinulle tärkeää ihmistä. Lahjakorttipohjia on valittavissa eri juhliin, esim. valmistuville on oma pohjansa. Lahjakortteja on myynnissä myös Kauneushuoneella.

Ajanvaraus

Varaa aikasi tästä tai soittamalla numerosta 0451583213. Eläkeläisille 10 % alennus normaalihintaisista palveluista. Lomailen 27.5.- 2.6.2024 ja 24.7.- 11.8.2024. Lämpimästi tervetuloa!

Yhteystiedot

Ota rohkeasti yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää palveluista. Maksuvälineinä käy käteinen ja tavallisimmat maksukortit. Klassisen hieronnan voi maksaa epassilla ja edenredillä. Pihalla kyltti ohjaamassa perille ja reilusti pysäköintitilaa.

Sijainti

 Kauneushuone Tiia Johanna

 +358451583213

 Pikkupolku 10 15270 Rajaharju

Ota meihin yhteyttä

Hinnasto

Kauneushuoneen hemmottelevat ja kaunistavat palvelut.

KasvohoidotHinta alk.
Ihonpuhdistus
Nuorelle iholle ihotyypin mukainen hoito. Sisältää alkupuhdistuksen, höyrytyksen, kuorinnan, mekaanisen puhdistuksen ja kulmien siistimisen, naamion, päivävoiteen ja kotihoito-ohjeet. Hoidon kesto noin 45 min.
45,00 €
Kasvohoito
Kasvohoidot toteutetaan räätälöidysti toiveittesi, ihotyypin ja mahdollisten iho-ongelmien mukaan. Kasvohoito sisältää alkupuhdistuksen, höyrytyksen ja kuorinnan/ happokuorinnan, tarvittaessa mekaanisen puhdistuksen ja kulmien siistimisen, rentouttavan kasvo-ja decoltee- alueen hieronnan, naamion ja silmänympärys- ja päivävoiteen. Annan myös kotihoito-ohjeet, joilla saat pidettyä ihosi kuulaana ja hyvinvoivana myös hoitojen välisen ajan. Hoidon kesto noin 75 min. Hyvä hoito myös miehille.
55,00 €
Hemmotteleva kasvohoito
Hemmotteleva kasvohoito sisältää alkupuhdistuksen, höyrytyksen ja kuorinnan/ happokuorinnan, tarvittaessa mekaanisen puhdistuksen ja kulmien siistimisen, rentouttavan kasvo-ja decoltee-alueen hieronnan, seerumin, kovettuvan merilevänaamion, silmänympärys- ja päivävoiteen. Kotihoito-ohjeet. Hoidon kesto noin 90 min.
65,00 €
Ylellinen hemmotteluhoito
Todella rentouttava kasvohoito, joka sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, seerumin ja pitkän hieronnan kasvoille, decolteelle ja niskaan. Hoidossa tehdään myös kiinteyttävä ja turvotusta laskeva silmänympäryshoito. Naamion vaikutusaikana rentouttava hieronta jalkateriin tai käsiin valintasi mukaan. Hoito viimeistellään loppuvoiteella. Hoidon kesto noin 90 min.
72,00 €
Barrier Skin Therapy, korjaava ja rauhoittava hoito
Hajusteeton, mutta tuotteissa miellyttävän vieno "tuoksu" atoopikoille, couperosaan, ruusufinniin ja tulehdukselliseen akneen. Hoidossa tehdään alkupuhdistus, aktivaattori, korjaava ja rauhoittava naamio ja vahvistava boosteri, joka imeytetään, sivellinhieronta kiinteyttävällä hierontaöljyllä. Hieronnan päätteeksi korjaava ja rauhoittava seerumi kasvoille ja silmänympärysiholle ja rauhoittava kasvo-ja silmänympärysvoide.
59,00 €
Barrier Skin Therapy, entsymaattinen anti-age hoito
Hajusteeton, mutta tuotteissa miellyttävän vieno "tuoksu". Herkän ihon anti-age kasvohoito. Erinomainen ikääntyvälle iholle, vahvistaa ihon hydrolipidikalvoa ja puolustuskykyä. Palauttaa ihon mikrobiomin tasapainon. Hoidossa tehdään alkupuhdistus, biostimuloiva entsymaattinen naamio biomimeettisellä aktivaattorilla, korjaava ja rauhoittava naamio ja vahvistava boosteri, joka imeytetään ihoon. Sivellinhieronta valintasi mukaan kiinteyttävällä hierontaöljyllä. Lopuksi rauhoittava ja korjaava seerumi kasvoille ja silmänympärysiholle ja rauhoittava kasvo-ja silmänympärysvoide.
69,00 €
Arkana Neuro GABA hoito, kohottaa ihoa välittömästi.
Tehokas neurokosmetiikkahoito ikääntyvälle iholle tai tuhkimohoitona ennen juhlia. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kohottavan Neuro GABA naamion, jonka aikana päähierontaa. Sitten Neuro GABA & NANA maitohappokuorinta, joka kosteuttaa, uudistaa, kiinteyttää ja napakoittaa ihoa ja stimuloi keramidien tuotantoa. Kuorinnan jälkeen iholle levitetään Neuro GABA & NANA sisältävä seerumi, joka sisältää myös matala- ja korkeapainoista hyaluronihappoa,joka kosteuttaa ihoa ja täyttää juonteita välittömästi.
79,00 €
HoitopaketitHinta alk.
Hemmotteleva hierontapaketti
Tämä totaalisen rentouttava hemmotteluhoito sisältää kuumakivihieronnan selän alueelle ja päähieronnan. Lopuksi dekoltee ja kaula-alueen hieronta. Täydellinen lahjaidea.
65,00 €
Hehkeää hemmottelua paketti
Rentouttava kuumakivihieronta selänalueelle ja kosteuttava kasvohoito. Kasvohoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, naamion, loppuvoiteen ja päähieronnan.
95,00 €
Kosteutta käsille ja jaloille
Kosteuttava jalkahoito, joka sisältää jalkahoidon lisäksi jalkojen kuorinnan ja seerumin ja hieronnan. Käsiin laitetaan kosteuttavat naamiohansikkaat ja naamio hierotaan käsiin.
70,00 €
Kasvo-ja jalkahoitopaketti
Kasvot ja jalat kuntoon samalla kertaa. Ihotyypin mukainen kasvo- ja jalkahoito, kun makaat hoitopedissä hoidettavana ja hierottavana. Hoidon kesto noin 120 min.
99,00 €
Ripset ja KulmatHinta alk.
Ripsien värjäys
Ripsien kestovärjäys.
18,00 €
Kulmien värjäys ja muotoilu
Kulmien muotoilu ja kestovärjäys.
18,00 €
Ripsien ja kulmien värjäys sekä kulmien muotoilu
Ripsien ja kulmien kestovärjäys sekä kulmien muotoilu.
28,00 €
Ripsien kestotaivutus ja värjäys
Ripsien kestotaivutus ja värjäys. Taivutus pysyy ripsissä noin 4-8 viikkoa.
55,00 €
Kulmien laminointi ja kestoväri
Laminoinnissa kulmat muotoillaan haluttuun asentoon, värjätään ja nypitään. Hoidon tulos kestää 3-6 viikkoa.
45,00 €
Ripsien kestotaivutus ja kulmien laminointi
Ripsien kestotaivutus ja kulmien laminointi + kestovärit. Tämä käsittely on todellinen arjen pelastaja.
85,00 €
KarvanpoistoHinta alk.
Bikinirajan sokerointi
Bikinirajan sokerointi. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
25,00 €
Säärien sokerointi
Säärien sokerointi. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
35,00 €
Kainaloiden sokerointi
Kainaloiden sokerointi. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
25,00 €
Käsivarsien sokerointi
Käsivarsien sokerointi. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
35,00 €
Sokerointipaketti: Bikiniraja + kainalot + sääret
Bikinirajan, kainaloiden ja säärien sokerointi. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
80,00 €
Ylähuulen sokerointi
Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
15,00 €
Leuan sokerointi
Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
15,00 €
Ylähuulen ja leuan sokerointi
Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
25,00 €
Kasvojen sokerointi
Koko kasvojen sokerointi ja kulmien muotoilu, tarvittaessa viimeistely pinseteillä. Rauhoittava mutanaamio ja päähierontaa. Lopuksi rauhoittava voide.
40,00 €
JalkahoidotHinta alk.
Jalkahoito
Jalkahoito on noin tunnin mittainen ja siinä käydään jalkaterät läpi kauttaaltaan. Jalkahoidon aluksi jalkasi liotetaan lämpimässä kylvyssä pehmeiksi. Sen jälkeen poistetaan kovettumat ja tarvittaessa ihon paksuuntumat sekä lyhennetään ja ohennetaan varpaankynnet ja käydään läpi kynsinauhat. Lopuksi jalat hierotaan polviin saakka.
52,00 €
Kosteuttava jalkahoito
Hoidon kesto on 75 min, jonka aikana koko jalkaterän alue hoidetaan kuin jalkahoidossa. Lisänä virkistävä ja kosteuttava jalkakuorinta ja jalan ihoa ravitseva seerumi. Lopuksi rentouttava hieronta.
59,00 €
Jalkahoito geelilakkauksella
Varpaankynsien kestolakkauksessa varpaankynnet lakataan kestolakalla, joka kovetetaan valossa. Kestolakkaus pysyy varpaankynsissä todella hyvin ja näin ollen lakkauksesta on pitkä ilo. Varpaankynsien kestolakkaus kannattaa yhdistää jalkahoitoon. Varpaankynsien kestolakkauksen voit halutessasi kasvattaa pois tai tulla uusimaan tai poistattamaan ne hoitolaan. Hoidon kesto noin 90 min.
68,00 €
Varpaan kynsien geelilakkaus
Jalkojen kylvetys, kynsien muotoilu, kynsinauhojen siistiminen, geelilakkaus ja jalkavoide.
48,00 €
Jalkahoito ja säärten sokerointi
Kokonaisvaltainen hoitopaketti jaloille. Tähän voit halutessasi yhdistää kynsien lakkauksen normaalilakalla tai geelilakkauksen.
80,00 €
Geelilakkaus huolto varpaan kynsiin
Jalat pyyhitään lämpimillä kompresseilla. Vanhat lakat poistetaan poralla ja kynnet muotoillaan. Geelilakkaus.
50,00 €
HierontaHinta alk.
Päähieronta
Kokonaisvaltaisen rentouttava hieronta, jossa käsitellään myös niska-ja decoltee-alue. Hieronta rentouttaa ja purkaa stressiä tehokkaasti sekä elvyttää päänalueen verenkiertoa. Hoidon kesto noin 30 min.
35,00 €
Selkä-niska-dekoltee hieronta
Klassinen puolihieronta. Rentouttaa ja lisää aineenvaihduntaa ja verenkiertoa lihaksissa.
35,00 €
Klassinen hieronta
Kosmetologin tekemä klassinen hieronta rentouttaa sekä lisää aineenvaihduntaa ja verenkiertoa lihaksissa. Hieronnan ansiosta aineenvaihdunta tehostuu ja kuona-aineet poistuvat tehokkaammin. Hoidon kesto 60 min.
48,00 €
Kuumakivihieronta
Kuumakivihieronta rentouttaa koko kehon ja laukaisee lihasjännityksiä, tehostaa aineenvaihduntaa ja lymfaverenkiertoa, tasapainottaa hermoston toimintaa, laukaisee stressiä ja nopeuttaa kuona-aineiden poistumista. Hoidon kesto on 60 min.
55,00 €
Klassinen hieronta ja ihon kuivaharjaus
Hoito aloitetaan kuivaharjauksella. Harjaus irrottaa tehokkaasti kuollutta ihosolukkoa, silottaa ja kirkastaa, sekä ehkäisee ihokarvoja kasvamasta sisäänpäin. Koko vartalon hieronta klassisen hierontakaavan mukaisesti. Ihanan rentouttava hoito, jossa ihokin kuoritaan samalla. Hoidon kesto on noin 60 min.
55,00 €
Muut hyvinvointipalvelutHinta alk.
Minimanikyyri hoidon yhteydessä
Kädet kuntoon kätevästi hoidon yhteydessä. Kynnet viilataan, kynsinauhat hoidetaan, kynsiöjy ja käsivoiteen levitys hierontaliikkein.
20,00 €
Minimanikyyri + lakkaus hoidon yhteydessä
Kädet hoidetaan ja kynnet lakataan valitsemallasi lakalla. Lakan saat mukaasi lähtiessä.
30,00 €
Geelilakan poisto varpaankynsistä
Jalat pyyhitään lämpimällä pyyhkeellä ja geelit poistetaan poralla.
10,00 €
Kestovärit hoidon yhteydessä kulmiin tai ripsiin.
15,00 €
Kestovärit hoidon yhteydessä kulmiin ja ripsiin.
18,00 €
Ostosaika
Aika lahjakortti ja tuoteostoksia varten.
0,00 €
Hemmottelupaketti lapsille.
Lasten oma hemmottelupaketti. Kynsien lakkaus ja koristelu, jonka jälkeen käsi- tai päähierontaa. Lakan saat mukaasi. Alle 16-vuotiaille.
35,00 €
OstosaikaHinta alk.
Ostosaika lahjakortin tai tuotteen ostoon
0,00 €
Banner